Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

громадський транспорт Львова

Вівторок, 7 вересня 2021, 15:47

У Львові 16 автобусів курсуватимуть зі змінами через змагання з триатлону

громадський транспорт Львова

У неділю через міжнародні змагання Lviv Triathlon Open Cup 2021 з 08.45 до 12.00 год частина громадського транспорту Львова курсуватиме зі змінами.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Цієї неділі, 12 вересня, у Львові через проведення міжнародних змагань Lviv Triathlon Open Cup 2021 обмежать рух автотранспорту на маршруті змагань.

Зокрема, закритою для проїзду буде траса Брюховичі − Львів, проспект Чорновола та центральна частина міста.

З 08.45 год закриють рух транспорту на всій дистанції змагань. А о 10.30 год відкриють рух на перехресті вул. Варшавська − проспект Чорновола, з 12.00 год − на проспекті Чорновола. Площа Різні буде відкрита лише для кінцевої зупинки громадського транспорту. Перехрестя вул. Городоцька − пр. Чорновола (пр. Свободи) буде проїзне з ситуативним перекриттям руху. Вул. Під Дубом − вул. Куліша буде відкритою для руху транспорту. Проспект Свободи буде закритий, об'їзд здійснюватиметься по вул. Підвальній.

У неділю до 12.00 год. не працюватимуть маршрути № 6А, 7, 8, 8А, 37, 17, 22, 31, 41 та тролейбус №33.

До 12.00 год. автобуси №1А, 46, 51, 53 курсуватимуть по вул. Підвальна − Б.Хмельницького − Замарстинівська, автобуси №47А, 61 − по вул. Левандівській − Городоцькій, автобус №9 − вул. Вітовського − І.Франка − Підвальна − Б.Хмельницького − Замарстинівська, автобус №52 буде закорочений до церкви св. Анни, автобуси № 20, 25, 34, 39 їхатимуть по вул. Б. Хмельницького – Замарстинівська − Липинського, автобус №43 − по вул. Вербицького − Вітовського у напрямку до вул. Зеленої, автобус №7 − по вул. Клепарівська − (Джерельна) − Варшавська та автобус №45 − по вул. Вітовського − І. Франка в обидва напрямки.

Зазначимо, учасники змагань стартуватимуть на озері Колиба (смт. Брюховичі), а після першої транзитної зони учасники подолають велосипедний сегмент, який включає ділянку траси Брюховичі − Львів та п'ять кіл вулицями Львова. Пізніше на проспекті Свободи відбудеться біговий сегмент, а фінішуватимуть учасники перед Львівським театром опери та балету.

Мешканців міста просять вибачити за тимчасові незручності.

Нагадаємо, частину вулиці Єфремова перекрили для руху транспорту на більше пів року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.