Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зачіски від Eva-blog

П'ятниця, 10 вересня 2021, 13:59

Стильні стрижки для середньої довжини волосся: EVA Blog рекомендує

зачіски від Eva-blog

Середня довжина – це золота середина, яку вибирає чимало дівчат, оскільки занадто коротке волосся пасує не усім, а за довгим потрібно добре доглядати.

2021 рік зберігає тренд на природність, і, відповідно, він поширюється й на волосся. А тому перш ніж вирушити до стиліста, варто вивчити модні стрижки на середнє волосся, які рекомендує EVA Blog.

Модні тенденції сезону для стрижок

Варто орієнтуватися не лише на тренди, але і на свої особливості та спосіб життя. Наприклад, чи зможете ви приділяти щодня час для вкладання чи вам потрібен варіант, який ідеально лягатиме навіть без сушіння феном. Модні тенденції, які точно варто враховувати:

– Каскад – й досі залишається актуальним і популярним, оскільки це універсальна стрижка, яка пасує для будь-якого типу волосся. Тим більше, що у 2021-2022 роках актуальним буде ефект легкого безладу.

– Каре для середньої довжини – елегантна зачіска завжди буде поза конкуренцією. Ідеально доповнює образ чубчик, який надає свіжості та навіть певної наївності образу.

– Боб-каре для середньої довжини – є чимало відданих шанувальниць цієї зачіски. Залишається лише вибрати той варіант різновиду стрижки, що підкреслить ваші риси обличчя. Розкішне рішення для густого та гладкого волосся.

– Драбинка – саме той випадок, коли хочеться змін, але страшно йти на радикальні заходи. Стрижка чудово омолоджує та освіжає обличчя. Цей варіант буде універсальним та гармонійним на всіх типах волосся. Для фатальних красунь актуальним залишається тренд на виголені скроні та потилицю. Заздалегідь подумайте, які зачіски зможуть відкрити виголені ділянки.

Яким би не було ваше рішення, робіть це без сумнівів! Волосся однозначно відросте, а можливі сумніви про те, що ви так ніколи й не спробували боб-каре або каскад переслідуватимуть вас усе життя. Тому не бійтеся експериментувати зі своїм волоссям та зробіть цю осінь яскравою й незабутньою. Геть класику та однотипні рішення, вперед назустріч до екстравагантності та стилю 2021-2022 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.