Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

парк у Львові

lvivrada.gov.ua

Вівторок, 14 вересня 2021, 16:38

До 2025 року депутати ЄС планують відновити всі парки та сквери Львова

парк у Львові

Фракція ЄС Львівської міськради ініціює реконструкцію усіх парків та скверів Львова до 2025 року.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Депутати Львівської міської ради від Європейської Солідарності задекларували ініціативу реконструювати та привести до належного вигляду усі парки та сквери Львова та приєднаних громад до завершення своєї каденції.

"У передвиборчій програмі нашої політичної сили Європейська Солідарність йшлося про те, що ми приділятимемо належну увагу питанням екології – чистій воді й чистому повітрю, зеленим зонам, скверам і паркам. Важливим далекоглядним завданням Львова є прискорення розвитку соціальної інфраструктури, зокрема зелених зон, які є "легенями" міста. Ми готові неухильно дотримуватися цієї обіцянки" – заявив голова фракції ЄС Львівської міськради Петро Адамик.

За його словами, саме тому депутати вирішили здійснити повну реконструкцію та облаштування усіх без виключення парків та скверів Львова. 

Нагадаємо, офіційно у Львові є 108 скверів та 33 парки. Вони у різному стані – від доволі впорядкованих, як Стрийський парк, так і до занедбаних, як, наприклад, парк Залізна вода чи Боднарівка.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.