Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Океан Ельзи

П'ятниця, 17 вересня 2021, 11:44

Вакарчук пускатиме на свої плаксиві концерти лише вакцинованих страдників

Океан Ельзи

На площу, де відбудеться концерт гурту Океан Ельзи, пускатимуть осіб із Covid-сертифікатами або з негативними результатами ПЛР-тесту.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Завтра,18 вересня, з нагоди 360-річчя Львівського національного університету ім. І. Франка на площі перед вишем відбудеться безплатний концерт гурту Океан Ельзи.

Однак на територію пропускатимуть осіб, які зможуть показати сертифікат про вакцинацію або негативний результат ПЛР-тесту чи експрес-тесту, зроблений максимум за 72 години до концерту, чи довідку про отримання 1-ї дози вакцини від коронавірусу.

Крім цього, відвідувачі мають бути у масках протягом всього заходу.

Крім цього, через підготовку та проведення концерту, з 01.00 год 18 вересня на вул. Університетській для руху транспорту буде перекрита права крайня смуга у напрямку руху від вул. Листопадового Чину до вул. Січових Стрільці, а з 14.00 год і до 05.00 год 19 вересня закритою буде вся вул. Університетська.

У суботу з 16.00 год до 00.00 год для руху транспорту буде закрита вул. Листопадового Чину від пл. Григоренка до вул. Новаківського, вул. Лепкого, вул. Огієнка, вул. Гоголя, вул. Крушельницької, вул. Словацького на відрізку від вул. Словацького до вул. С.Стрільців, вул. С.Стрільців на відрізку від вул. Словацького до вул. Костюшка.

Щодо змін у русі транспорту, то 18 вересня тролейбус № 32 не курсуватиме, а тролейбуси № 22 їздитимуть за маршрутом "Автовокзал – вул. Суботівська" по вул. Ряшівська – вул. Городоцька – вул. Сяйво – вул. Широка.

Також з 16.00 год автобусний маршрут № 33 курсуватиме до вул. Коперника – зупинка громадського транспорту "Головна Пошта".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.