Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

tsn.ua

Середа, 16 січня 2013, 16:47

Підприємці потерпають від побоїв та неправомірних дій чиновників Львівського міського управління державної реєстрації

Підприємців Львівщини звертаються зі скаргами на дії чиновників управління державної реєстрації Львівської міської ради.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Богдана Хруставчука.

Вже подана заява до правоохоронних органів з вимогою притягнути до відповідальності чиновників управління державної реєстрації Львівської міської ради, які порушують права підприємців.

У своїх зверненнях підприємці вказують випадки побиття та факти неправомірних дій чиновників міського управління державної реєстрації.

 «Підприємці пояснили мені, що у них вже увірвався терпець від свавілля чиновників даного управління. Вони скаржилися на те, що посадовці штучно створюють аномально-величезні черги, безпідставно відмовляють у прийомі документів. Черги до держреєстраторів людям доводилося займати не те що з 5 ранку, а о 2:00, хоча робочий день в управлінні починається о 9:30. Дехто навіть буквально ночував під управлінням, часом просто неба», – зазначено у повідомленні.

 У заявах також йшлося про факти побиття чиновниками підприємців, які приходили до управління.

«27 грудня підприємець прийшов в управління державної реєстрації ЛМР аби подати документи зі зміни кодів видів економічної діяльності, а у відповідь отримав відмову, неввічливе, хамське поводження та побої від державного реєстратора Ярослава Процайла. Коли потерпілий прийшов поскаржитись до начальника управління Дуди В.І., то у відповідь отримав погрози, в результаті чого був виведений з кабінету охоронцем, який теж йому погрожував», – пояснювалось у заяві.

Відносно факту побиття держєстратором Ярославом Процайлом підприємця відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ст. 125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.