Підприємці потерпають від побоїв та неправомірних дій чиновників Львівського міського управління державної реєстрації

Середа, 16 січня 2013, 16:47

Підприємців Львівщини звертаються зі скаргами на дії чиновників управління державної реєстрації Львівської міської ради.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Богдана Хруставчука.

Вже подана заява до правоохоронних органів з вимогою притягнути до відповідальності чиновників управління державної реєстрації Львівської міської ради, які порушують права підприємців.

У своїх зверненнях підприємці вказують випадки побиття та факти неправомірних дій чиновників міського управління державної реєстрації.

 «Підприємці пояснили мені, що у них вже увірвався терпець від свавілля чиновників даного управління. Вони скаржилися на те, що посадовці штучно створюють аномально-величезні черги, безпідставно відмовляють у прийомі документів. Черги до держреєстраторів людям доводилося займати не те що з 5 ранку, а о 2:00, хоча робочий день в управлінні починається о 9:30. Дехто навіть буквально ночував під управлінням, часом просто неба», – зазначено у повідомленні.

 У заявах також йшлося про факти побиття чиновниками підприємців, які приходили до управління.

«27 грудня підприємець прийшов в управління державної реєстрації ЛМР аби подати документи зі зміни кодів видів економічної діяльності, а у відповідь отримав відмову, неввічливе, хамське поводження та побої від державного реєстратора Ярослава Процайла. Коли потерпілий прийшов поскаржитись до начальника управління Дуди В.І., то у відповідь отримав погрози, в результаті чого був виведений з кабінету охоронцем, який теж йому погрожував», – пояснювалось у заяві.

Відносно факту побиття держєстратором Ярославом Процайлом підприємця відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ст. 125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження».

Мітки: держреєстрація, леонов едуард, підприємці, правопорушення, чиновники