Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аптека

Вівторок, 21 вересня 2021, 10:58

Фірма члена виконкому Львівської міськради придбала комунальну аптеку у Буську

аптека

Будівлю комунальної аптеки №91 у Буську продали за 1,7 мільйонів гривень фірмі члена виконкому міськради та одному із засновників партії "Варта" Артему Хмизу.

Управління майном спільної власності Львівської обласної радипродало у системі ProZorro будівлю центральної районної аптеки №91 у Буську, що знаходиться на вул. Парковій, 2.

Аукціон стартував 7 вересня, участь у ньогму взяли дві фірми – ТзОВ "Сфера" та ТзОВ "Овотрейд-Захід", які запропонували за приміщення 1 750 001 грн та 1 750 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Сфера", а початкова вартість закупівлі становила 940 800 грн.

Загальна площа приміщень аптеки становить 234 м²: підвал – 75,9 м², 1-й поверх – 119,8 м², 2-й поверх – 38,7 м².

З лютого цього року 190 м² площі аптеки орендує підприємець Орест Давидко, термін договору оренди якого завершується у 2026 році. Ще 44 м² у травні 2020 року віддали в оренду, яка завершується 2023 року.

Усі кошти від приватизації скерують на наповнення дохідної частини обласного бюджету.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Сфера" зареєстроване з 1995 року у Львові, займається ремонтом і технічним обслуговуванням машин і устатковання промислового призначення.

Кінцевими власниками фірми є громадянин Німеччини Андрій Білоган та львів'янин Артем Хмиз – екс-депутат Львівської міськради від партії "Пора", член виконавчого комітету міськради, один із засновників політичної партії "Варта", співласник пабу "Дублін" у проїзді Крива Липа у Львові, власник львівської фірми "Майстерня карамелі" та львівських будфірм ТзОВ "Львівська девелоперська група", ТзОВ "Західна девелоперська група", ПП "Корпорація "Арт-Груп".

Нагадаємо, депутати Львівської облради погодили продаж цієї аптеки ще у липні 2021 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.