Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 27 вересня 2021, 16:45

Садовий створив робочу групу для покращення життя у місцевих гетто

Андрій Садовий

Андрій Садовий створив робочу групу для покращення якості проживання львів'ян у районі нових житлових кварталів.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №407 від 16 вересня 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для здійснення соціально-економічного партнерства для покращання якості проживання львів'ян у районі нових житлових забудов.

"З метою покращення якості проживання мешканців Львівської міської територіальної громади у районі нових забудов утворити робочу групу щодо здійснення соціально-економічного партнерства" – йдеться у документі. 

Керівником робочої групи став заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач, а секретарем – заступник директора департаменту містобудування Антон Коломєйцев.

До складу групи також увійшли представники всіх фракцій Львівської міської ради, в.о. директора департаменту містобудування Сергій Коровайник, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець, директорка департаменту розвитку Наталія Бунда, начальниця управління охорони здоров'я Леся Кобецька, директор комунальної установи Інституту міста Олександр Кобзарев.

Робоча група має проаналізувати ситуацію на території забудови, визначати основні потреби мешканців району забудови, пріоритетні заходи для запобігання негативним наслідкам від нового багатоквартирного житлового будівництва, запрошувати на свої засідання представників громадськості чи мешканців району забудови.

Нагадаємо, з початку року на Львівщині на понад 50% зросли обсяги будівництва житла

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.