Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Бунда

Фб Н. Бунди

Вівторок, 12 жовтня 2021, 16:59

Розвитковиця Бунда хоче культурного ноута за 40 штук

Наталія Бунда

Департамент розвитку Львівської міськради замовив у львівської фірми за 79 тисяч гривень два нових ноутбуки.

Департамент розвитку Львівської міської ради провів закупівлю у системі ProZorro на придбання ноутбуків, яку переможець тендеру має доставити до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартував 17 вересня, участь у ньому взяла лише одна компанія – ТОВ "Нео-ІТ", яка запропонувала продали облдержадміністрації ноутбуки за 79 800 грн.

Зазначимо, початкова закупівля становила 80 000 грн.

Всього департамент розвитку міськради замовив 2 ноутбуки: один із яких із діагоналлю екрана не менше 17 дюймів та роздільною здатністю дисплея у 1920x1080 Full HD, а другий – з діагоналлю екрана не менше 13,3 дюйма та роздільною здатністю дисплея у 2560x1600.

Ціна та вартість техніки охоплюють всі витрати на доставлення, введення в експлуатацію, навчання користуванням обладнанням. Гарантія на комп'ютери має складати 12 місяців, а у закупівлі не вказано, для якої роботи використовуватиметься ця техніка.

Вся продукція повинна бути новою, вона фінансуватиметься з міського бюджету Львова.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Нео-ІТ" зареєстроване з 2012 року у Львові, займається гуртовою торгівлею комп'ютерами, периферійним устаткованням і програмним забезпеченням. Власниками фірми є львів'янин Роман Вільховий та ТОВ "Компанія з управління активами Західна інвестиційна група" (Івано-Франківськ, власник – мешканець Івано-Франківська Зорян Михайляк), що займається управлінням фондами.

Роман Вільховий також є засновником львівської будфірми "Компанія "Універсал Інжиніринг".

Зазначимо, Наталія Бунда очолює департамент розвитку Львівської міської ради з 2017 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.