Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

lviv.gp.gov.ua

П'ятниця, 24 вересня 2021, 10:31

На Львівщині п'ятеро чоловіків продавали наркотики через Телеграм-канал

затримання

Зловмисники робили закладки на території Львівської області, фотографували місця сховку і відправляли покупцям через Телеграм-канал.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

На Львівщині викрили діяльність злочинної групи, яка займалася продажем наркотиків у соцмережі.

Як встановили правоохоронці, 26-річний житель Львівщини у змові з чотирма чоловіками організував продаж наркотиків та психотропів через мережу інтернет. Для цього вони розфасовували заборонені речовини та робили закладки на території Львівської області, фотографували місця сховку і відправляли покупцям через Телеграм-канал.

Під час обшуків проведених за місцем проживання та в авто фігурантів виявили та вилучили, зокрема близько 1 кг амфетаміну, майже 1 кг канабісу, понад 200 г мефедрону, спеціальну техніку для вирощування, подрібнення та фасування наркотиків.

Наразі чотирьох членів злочинної групи затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Також затримали постачальника − 25-річного мешканця Київської області. За результатами обшуків проведених в його авто та за місцем проживання виявили та вилучили, зокрема понад 1 кг психотропів, 600 г псилоцибінових грибів, близько 400 шт шоколадних цукерок, які містять психоактивну речовину, 120 таблеток МДМА.

Орієнтовна вартість усіх вилучених наркотиків на "чорному ринку" складає близько 2 млн грн.

Тривають невідкладні слідчі дії, після їх завершення буде вирішуватися питання про повідомлення затриманим про підозру та обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.