Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

готель мережі Reikartz у Львові

reikartz.com

П'ятниця, 1 жовтня 2021, 17:30

Садовий селитиме офіційні делегації у мережі готелів Reikartz

готель мережі Reikartz у Львові

Міськрада витратить 97 тисяч гривень на розміщення у готелях мережі Reikartz чиновників з інших міст України.

Управління "Секретаріат ради" Львівської міської ради провело закупівлю у системі ProZorro на послуги з розміщення у готелях, які переможець тендеру має надати до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартував 20 вересня, участь у ньому взяли лише одна компанія – ТОВ "Рейкарц Хотел Менеджмент" із пропозицією у 97 248 грн. Її й визнали переможцем торгів, а очікувана вартість закупівлі становила 125 000 грн.

Загалом управління "Секретаріат ради" замовило 50 послуг із розміщення у готелі офіційних делегацій з інших міст України та зарубіжних країн.

Як наголосили у міськраді, готель має мати категорію 4 зірки. Йдеться про розміщення проживання запрошених посадових осіб, депутатів мерій міст-партнерів Львова, представників організацій української діаспори за кордоном.

Основні вимоги закупівлі:

- можливість раннього заїзду до 12.00 (за наявністю вільних номерів);

- можливість оформлення цілодобового прибування та вибування;

- орієновна кількість осіб (протягом року) – 50 осіб;

- наявність Wi-Fi мережі цілодобово;

- одномісні кімнати площею 12 м² (без урахування санвузла, коридора, балкона); і двомісні –15 м² (без урахування санвузла, коридора, балкона);

- у кожному номері повинен бути наявний телевізор та телефон, два крісла або диван, міні бар, чайник, склянки, фен, кавовий столик, робочий стіл і стілець.

Фінансуватимуться послуги з міського бюджету Львова. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Рейкарц Хотел Менеджмент" зареєстроване у Києві з 2008 року, займається діяльністю готелів і подібних засобів тимчасового розміщування. Кінцевими власниками фірми є киянин Андрій Дема та львів'янин Володимир Кашутін (керівник служби безпеки в мережі готелів Reikartz), який також є власником київської фірми ТОВ "Сервіо Софт" (ремонт комп'ютерів і периферійного устатковання).

Раніше він був керівником Спільного українсько-бельгійського підприємства в формі ТзОВ "Рейкарц і партнери. Україна", яке тепер належить кіпрській компанії "Рейкартц Хотелс Енд Різотс (Сайпрес) Лімітед".

Зазначимо, мережа готелів Reikartz Hotel Group – готелі рівня 3 та 4 зірки, які знаходяться у більшості міст України. У Львові є три готелі цієї мережі: Reikartz Дворжец (вул. Городоцька, 107), Reikartz Медiваль (вул. Друкарська, 9) та Reikartz Мурал (вул. Весела, 3).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.