Зміст статті

30 вересня 2021Ірина Савчук

Неон, Міс Львів 2021 та паєтки

Титул Міс Львів 2021 отримала 21-річна Вероніка Бенях.

29 вересня у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбувся фінал конкурсу "Міс Львів 2021".


Переможницею "Міс Львів 2021" стала 21-річна Вероніка Бенях. Вона представлятиме Львів на конкурсі "Міс Україна" в Києві.

Переможницю обирало журі конкурсу до якого увійшли співачка Наталка Карпа, співак Laud, блогерка Наталія Литвин-Куровська, власник ТОВ "Холдинг емоцій "!Фест" Адрій Худо, дизайнерка Надія Думка, директор ресторану Glory Cafe Ерхан Юксел, Міс Україна 2020 та директорка конкурсу "Міс Україна" Вероніка Щипцова.

На конкурсі в окремому балконі зібралися переможниці конкурсу "Міс Львів" попередніх років, включно з власницею конкурсу Валерією Никифорець. Ведучими заходу стали Володимир Андрієвський та Ірина Журавська.

Міс Львів обирали серед дванадцяти півфіналісток. Дівчата дефілювали у вишиванках бренду "Гойра", неонових купальниках та вечірніх сукнях.

Серед шести фіналісток обрали також "Міс Усмішка", "Міс добре серце", "Міс глядацьких симпатій" та "ІІ Віце Міс", а одна з дівчат отримала можливість стажування на радіо.

Титул "Міс Львів 2021" отримала 21-річна Вероніка Бенях, яка брала участь в конкурсі під номер 12. Корону з коштовним камінням їй передала "Міс Львів 2020" Юлія Гоцак.

Вероніка народилася у Львові. Вона навчалася в Польщі, також навчається в одному з львівських університетів на заочній формі навчання. Дівчина вперше брала участь у конкурсі краси.

"Я вважаю себе досить сильною особистістю, моя сила в моїй індивідуальності, і я ніколи в ній не сумнівалася. Я багато вкладаю в себе, розвиваюсь та багато чого домагаюсь, завдяки своїм знанням. Попри будь-які перешкоди я завжди рухаюся далі" − розповіла Вероніка Бенях.

На сцені конкурсу виступали Tvorchi, Ольга Цибульська, Laud, Ірина Федишин та Alekseev. 

Поміж виконавців на сцені конкурсу варто виокремити чоловіка Ірини Федишин, який бігав довкола неї та створював потрібну атмосферу, а також перезаписував в енний раз спроби Ірини Федишин стати Катею Осадчою у "Світському житті".

Ірина Федишин чи то претендує на звання, чи вже сама проголосила себе західноукраїнською попдівою. Втім, окрім червоного костюма з паєтками Джей Ло та Мадонна застосовують для своїх виступів особливу техніку, що називається синхронність і пластика. Але навіть й так творчість Федишин завжди перебуває в топі українських виконавців.

Натомість Оля Цибульська щедро хлюпала водичку з півлітрової пляшечки на глядачів, щоби вони фізично відчули весь зміст її пісень. Щоб мати зв'язок з епатажем Цибульська попросила приміряти корону однієї з попередніх Міс Львів. Щоправда, вона так і не стала Сандрою Буллок з фільмів 8 подруг Оушена чи Міс Конгеніальність, але, дякувати Богу, Цибульська хоча б корону не викинула, не підірвала, не підмінила та не розібрала на частини. Міс Львів 2022 може спати спокійно ще цілий рік.

Автор: Ірина Савчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.