Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

поліклініка на вул. Чупринки

google.com.ua

П'ятниця, 1 жовтня 2021, 12:57

У поліклініці №2 Львова облаштують дитячу реабілітацію

поліклініка на вул. Чупринки

Виконком дозволив вибити вікна у стіні пам'ятки архітектури на вул. Чупринки та облаштувати дитячу реабілітацію.

Сьогодні, 1 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реставрацію КНП "5-а міська клінічна лікарня м. Львова" з пристосуванням цокольних приміщень поліклініки №2 під відділення фізичної реабілітації та раннього втручання з влаштуванням віконних отворів на вул. Генерала Т. Чупринки, 61 у Львові.

Згідно із документом, в стіні будівлі, що знаходиться на вул. Генерала Т. Чупринки, 61 в будинку пам'ятці-архітеритури, виб'ють віконні отвори.

Як пояснив заступник міського голови Львова з економічного розвитку Андрій Москаленко, у будівлі поліклініки в радянський час були замуровані два вікна.

"Це цокольне приміщення. Тут буде вікрито, фактично, дитячу реабілітацію. Ми проговорили із всіма лікарями" – заявив Андрій Москаленко.Зазначимо, будинок на вул. Генерала Т. Чупринки, 61 – вілла Вінцента Равського-молодшого, збудована за його власним проєктом у 1896 році в стилі мальовничого історизму. Зараз тут знаходиться дитяче поліклінічне відділення 5-ї міської клінічної лікарні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.