Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

П'ятниця, 1 жовтня 2021, 13:40

Школи Кам'янка-Бузької можуть перейти на дистанційне навчання через відсутність газу

опалювальний сезон

Жодна компанія не бере участь у закупівлях Кам'янка-Бузької міської ради, оскільки вартість газу зростає швидше, ніж триває процедура закупівлі.

Про це повідомила пресслужба Кам'янка-Бузької міської ради.

Компанії не беруть участь у закупівлях газу Кам'янка-Бузької міської ради, оскільки вартість газу зростає швидше, ніж триває процедура закупівлі. Наразі не відбулось більше 5 тендерних закупівель природного газу.

Зазначається, що ціна природного газу для бюджетних організацій на початку року становила 8 тис. грн. за 1 тис. куб. м газу, а станом на 20 вересня 2021 року ціна природного газу на ринку зросла до 30 тис. грн. за 1 тис. куб. м. та продовжує зростати.

"Як наслідок жодна компанія не приймає участь в тендерних закупівлях, оскільки на момент торгів ціна на природний газ стає суттєво вищою. Дана ситуація унеможливлює користування послугами з постачання та розподілу природного газу через відсутність укладених договорів та ставить під загрозу проведення опалювального сезону, зокрема, забезпечення теплом шкіл та дитячих садків" − йдеться у повідомленні.

Кам'янка-Бузька міська рада повідомила про можливість закриття навчальних закладів та переведення на дистанційну форму навчання.

Нагадаємо, Кам'янка-Бузька міська рада оголосила конкурс з вибору керуючої компанії індустріального парку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.