Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Нечуя-Левицького, 16

google.com.ua

П'ятниця, 29 жовтня 2021, 15:17

Львівська будфірма купила приміщення у пам'ятці архітектури в центрі Львова

вул. Нечуя-Левицького, 16

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Нечуя-Левицького, 16 за 451 тисячу гривень.    

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro нежитлове приміщення підвалу на вул. Нечуя-Левицького, 16 у Львові, загальною площею 29,4 кв.м.

Аукціон стартував 8 жовтня, на нього подалися четверо учасників, а переможцем обрали ТзОВ ЛТД "Темпо", яке зголосилося придбати приміщення за найвищу ціну у 451 350 грн. Зазначимо, початкова вартість приміщення становила 263 640 грн. 

Триповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований у Галицькому районі Львова і є пам'яткою архітектури місцевого значення. Приміщення, яке перебуває на балансі ЛКП "Агенція ресурсів Львівської міської ради" є вільним.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ ЛТД "Темпо" зареєстроване з 1994 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є мешканець Закарпаття Сергій Мальков, який також володіє львівською фірмою ТзОВ "Крюб" (надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна), створеною у липні 2021 року.

Ймовірно Мальков – колишній співробітник відділу оперативного супроводження адміністрування ПДВ офісу великих платників податків ДФС у Львові, якого звільнили з роботи у 2016 році через купівлю нової автівки Maserati Ghibli S Q4, вартість якої орієнтовно становила 2,51 млн грн, що не відповідало рівню його доходів на той час.

Додамо, у лютому цього року у міськраді сформували перелік із 150 нежитлових комунальних приміщень, які планували продати на аукціоні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.