Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ru.tsn.ua

П'ятниця, 18 січня 2013, 14:03

Літак "Венеція-Львів" не сів у Львові через нерозчищену посадкову смугу

Літак, який летів з Венеції до Львова, не зміг сісти у Львівському аеропорту через нерозчищену посадкову смугу. 

Про це сьогодні, 18 січня, повідомили користувачі соцмереж. 

"От тут мене питають чому літак Венеція-Львів шо мав сьгодні прилетіти не сів у Львові а вимушено полетів в Київ... пілот каже, що нерозчищена посадкова смуга у Львові.. Ну а хто має її чистити. Люди ви шо подуріли? Сьогодні ж Щедрий вечір, всі в дома сидять, стіл накривають, завтра велике свято Йордан... а тут якась смуга і якісь літаки", – написав сьогодні на своїй Facebook-сторінці користувач соцмережі. 

У прес-службі аеропорту Варіантам повідомили, що літак, який здійснював рейс з Венеції до Львова, дійсно, сьогодні зранку не приземлився у львівському аеропорту, однак "через погані погодні умови". 

"Рішення про посадку літака приймає головний пілот. А те, що буцімто була нерозчищена – не відповідає дійсності. Адже відразу ж після цього літака аеропорт прийняв літак іншої авіакомпанії", – розповіли у прес-службі. 

В той же час, як розповіли Варіантам інші користувачі послуг аеропорту ім. Данила Галицького, випадки неприземлення літаків у Львові через нерозчищену посадкову смугу були раніше. 

Зокрема, за свідченням польського професора, декана Інституту етнології та антропології Варшавського університету, 10 січня літак польських авіаліній Lot сполученням "Варшава-Львів" не зміг здійснити посадку у львівському аеропорту, хоча погодні умови були добрими.

Причиною стала нерозчищена злітна смуга. Пояснили такий її стан тим, що в працівників обідня перерва і вони не встигли її почистити. Літак півгодини покружляв над Львовом і змушений був повернутися до Варшави. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.