Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

судова справа

Вівторок, 19 жовтня 2021, 17:01

Міноборони судиться із фірмою власника Рукавички за майно військового містечка на Бущині

судова справа

Міноборони подало до суду на фірму власника мережі "Рукавичка" Богдана Козака через майно військового містечка у селі Боложинів.

Про це йдеться в ухвалі Господарського суду Львівської області від 9 вересня 2021 року.

Львівська прокуратура в інтересах Міністерства оборони України звернулася з позовом до суду про визнання права власності та витребування майна з незаконного володіння ТзОВ "Торгівельно-виробнича компанія "Традиція".

Зокрема, йдеться про визнання власністю Міноборони майна військового містечка №9, що знаходиться у селі Боложинів Буського району та займає площу у 3,98 га. 

На території військового містечка знаходяться: технічна будівля А площею 92,8 кв.м; агрегатна Б площею 55,1 кв.м; склад В площею 806,1 кв.м; свинарник Г площею 61,3 кв.м. Ці будівлі перебувають на балансі Квартиртирно-експлуатаційного відділу м. Львова.

Як зазначено в ухвалі суду, станом на сьогодні майном цього військового містечка незаконно володіє ТзОВ "Традиція".

"Суд, враховуючи винятковість обставин, з метою належної підготовки справи для розгляду по суті, прийшов до висновку з власної ініціативи продовжити строк підготовчого провадження. Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Квартирно-експлуатаційний відділ м. Львова" – йдеться у рішенні суду.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Торгівельно-виробнича компанія "Традиція" зареєстроване у Львові з 2012 року, займається виробництвом готової їжі та страв, Наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. 

Власниками фірми є мешканці Малехова Богдан і Ольга Козаки, а також львів'янка Світлана Бутрин. Богдану Козаку також належить львівські ТзОВ ТК "Рукавичка" і ТзОВ ТВК "Львівхолод".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.