Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Середа, 20 жовтня 2021, 14:25

Міськрада судиться з приватним підприємством за нежитлову будівлю у Львові

Львівська міськрада

Львівська міськрада подала до суду з вимогою скасувати право власності ТзОВ "Гурман" на нежитлову будівлю.

Про це йдеться в ухвалі Господарського суду Львівської області від 6 вересня 2021 року.

Львівська міська рада звернулася з позовом до суду щодо скасування державної реєстрації права приватної власності та визнання недійсними договорів купівлі-продажу за ТзОВ "Гурман" щодо будівлі у Львові.

Зокрема, йдеться про нежитлову будівлю загальною площею 80,3 кв.м.

"В частині позовних вимог Львівської міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю "Гурман" прийняти справу до розгляду та відкрити провадження у справі за правилами загального позовного провадження" – йдеться у рішенні суду.

Підготовче засідання у цій справі відбулося 19 жовтня.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Гурман" зареєстроване з 1998 року у Львові, займається діяльністю ресторанів, надання послуг мобільного харчування, агентствами нерухомості. Власниками фірми є львів'янки Наталія Сліпченко та Наталія Митурак.

Сліпченко пов'язана із 16 компанієми, серед них: обслуговуючий кооператив "Садово-дачне товариство "Світанок", благодійна організація "Рідна Галичина" та дві будфірми "Інвестиційна Компанія "Профіт" і "ДЮК ЛТД".

Натомість Наталії Митурак належала київська будфірма "Буд Інвест Капітал", якою тепер володіє львів'янка Уляна Хлібкевич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.