Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 22 жовтня 2021, 11:40

Цимбалюк: З бюджетом 2022 року в людей навіть шансів вижити нема

Михайло Цимбалюк

Єдиний позитив проекту Держбюджету на 2022 рік – це те, що він вчасно поданий на розгляд народними депутатами України.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«На дотацію Пенсійному фонду виділяється 201 мільярд гривень, стільки ж, скільки в 2021 році. При цьому Пенсійному Фонду України зараз не вистачає грошей виплачувати навіть ті пенсії, які є: з січня по вересень 2021-го борг Пенсійний Фонд України перед Казначейством виріс на 13 мільярдів гривень і досяг 75 мільярдів гривень.

Так, зараз пенсійні виплати, що становлять менше 2 тисяч гривень, отримують 1,8 мільйона пенсіонерів. На таку суму в людей просто немає можливості вижити. Це 64 гривні на день.

Коли пенсійне забезпечення не дотягує навіть до 50% фактичного прожиткового мінімуму, що становить 4347 грн (без урахування обов’язкових платежів), це злидні», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.