Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Понеділок, 25 жовтня 2021, 12:00

Козицький створив управління з питань цифрового розвитку Львівської облдержадміністрації

Максим Козицький

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький створив управління з питань цифрового розвитку ЛОДА і тепер шукає йому начальника.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської облдержадміністрації №1015/0/5-21 від 20  жовтня 2021 року.

Максим Козицький видав розпорядження про створення управління з питань цифрового розвитку Львівської облдержадміністрації.

Заступника голови Львівської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрової трансформації та цифровізації (CDTO)  Олександра Кулепіна зобов'язали у тижневий строк розробити штатний розпис та подати на затвердження положення про Управління в установленому порядку.

 

На сайті You control зазначено виконуючим обов'язків зазначено Столярчука Максима Леонідовича, що раніше перебував на посаді завідувач сектору з питань цифрової трансформації управління регіонального розвитку у Департаменті економічної політики Львівської обласної державної адміністрації .

На сайті з пошуку роботи Work.ua вже опублікували вакансію на посаду начальника управління з питань цифрового розвитку Львівської облдержадміністрації від 23 жовтня 2021 року. 
У оголошенні зазначається, що готові взяти людину з інвалідністю. Досвід роботи від 2 років. Вища освіта. Посадовий оклад 10 550 грн.

Надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України "Про державну службу".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.