Зміст статті

26 жовтня 2021

Музичний Гетьман

Бренд Гетьман став стратегічним партнером Фонду Розвитку Української Музики.

Бренд Гетьман підписав стратегічне партнерство з Фондом Розвитку Української Музики.

Власник бренду Гетьман Олег Баляш та президент Фонду Розвитку Української Музики Олег Ходачук підписали Меморандум про стратегічне партнерство.

Бренд Гетьман та Фонд Розвитку Української Музики уклали Меморандум про співпрацю задля виконання спільних цілей щодо створення, підтримки й популяризації українського музичного продукту та музичних брендів.

"Я, як представник українського бізнесу, розумію, що держава сильна не лише танками й гарматами, але саме культурою. І чим більше ми розвиватимемо свою культуру, тим сильнішою буде наша держава. Нам дуже важливо та приємно, що до розвитку музичної культури долучаються такі потужні бренди як Гетьман. Це збільшує наші можливості та посилить ефект від нашої діяльності. Я висловлюю свою повагу керівництву компанії Гетьман, яке усвідомлює відповідальність за розвиток культури країни, а також бере на себе цю соціальну місію" – зазначив Олег Ходачук.

Фонд Розвитку Української Музики відповідатиме за операційну діяльність щодо виконання цілей, а бренд Гетьман бере на себе фінансову підтримку цієї діяльності. Всі особливості, правила та деталі співпраці між сторонами зафіксовані в Договорі про співпрацю.

"Я щасливий, що ми долучилися до Фонду Розвитку Української Музики, оскільки це справді добра можливість допомогти молодим виконавцям, щоб вони могли виявити свої таланти. Приємно здивований, що за рік часу Фонд зробив стільки, що деякі організації не можуть зробити навіть за десятиліття. Наші артисти повинні виходити на світові сцени й популяризувати нашу музику та нашу країну в цілому світі" – наголосив власник бренду Гетьман Олег Баляш.

Відтепер бренд Гетьман здійснюватиме відрахування коштів з кожної пляшку, яку він продасть, заради підтримки та розвитку української музики, а також й підтримки молодих українських виконавців.

"Головне завдання Фонду Розвитку Української Музики стала підтримка українських артистів, поширення та популяризація їхньої творчості, надання їм всілякої допомоги (в освіті, комунікаціях, зв'язках тощо, а також й безпосереднє створення музичного продукту для них" – розповів співзасновник Фонду Роман Муха.

Нагадаємо, що діяльність Фонду Розвитку Української Музики спрямована на популяризацію української сучасної музичної культури, а також на зменшення культурних втрат української нації в музичній сфері. Фонд розвитку української музики створили у вересні 2020 року Роман Муха (експродюсер телеканалу М2) та Олег Ходачук (продюсер гурту Без Обмежень).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.