Андріана Стахів,  19 січня 2013

Варіанти на вікенд

Ось і завершуються Різдвяні свята, погода дивує нас різкими перепадами температур, а цими вихідними падає сніг, тож гайда в гори, або кудись в парк кататися на санках, а тим, хто з тих чи інших причин сидітиме вдома, редакція Варіантів пропонує наступні ідеї проведення вихідних.

 Варіанти на кіно

За вікном сніг, мороз та новорічний настрій і всім хочеться релаксу та чудових комедій, а оскільки «Один вдома» за останніх 23 роки трішки приївся, то радимо подивитись «Муві 43». Складно описати словами те, що відбувається на екрані, та все ж воно змусить Вас битись в істериці від сміху. Також не можна оминути і зірковий склад акторів, а саме, Холлі Беррі, Джерард Батлер, Ганна Феріс, Х'ю Джекман, Джонні Ноксвіл, Крістофер Мінц-Плассе, Шонн Вільям Скотт, Емма Стоун, Кейт Уінслет, Хлоя Грейс Морец та інші. Від режисерів Стівена Брілла, Пітера Фарреллі та Елізабет Бенкс.

   

Тим, кому вдосталь веселощів після новорічних свят, і просто хочеться гострих відчуттів, не пропустіть фільм «Мама». Це представлення мами у зовсім іншій іпостасі. Вас чекає зустріч з дечим, чого Ви ніколи не бачили раніше. Перевтілена сутність матері, яка скучила за своїми дочками, буде приходити в їх нову сім'ю знову і знову, щоб побажати дівчаткам добраніч. І вона ніколи їх не залишить.

Ну, і найсмачніше на завершення. «Джанго вільний», новий фільм від гуру сучасного кінематографу Квентіна Тарантіно. Його новий фільм — спроба без обмежень показати Америку з небаченого раніше боку. Дивіться і робіть свої висновки.

Мистецькі варіанти

Після свят, наповнених духом тепла та чуда, хочеться чогось кардинально нового, наприклад, виставки Віталія Внукова «Де Градація, онтологія кібер-простору» - сіро, холодно, красиво та якось по-рідному сприймається побачене.

«Мій світ — це світ постапокаліпсису, де радикальні зміни в технологічному прогресі несуть із собою занепад. Персонажі маргіналізовані, відчужені одинаки, що живуть на краю суспільства, здебільшого в системі дистопічного майбутнього, коли в повсякденне життя ввірвались технологічні зміни і всесуща інфросфера комп'ютеризованої інформації та інвазивних модифікацій людського тіла і організму», — говорить автор проекту.

Кіберпанк не викликає у Вас жодних емоцій? Тоді виставка живопису Олександра Кудрявченка Вам припаде до душі. Живопис Олександра Кудрявченка приваблює не лише досконалою майстерністю виконання, але й дивовижним та гармонійним поєднанням динамічного неспокою і внутрішньої тиші. Його роботи одночасно вистрілюють кольором, рухом, викликом та, разом з тим, перебувають у недосяжному, майже медитативному стані внутрішнього заглиблення. 

Також радимо відвідати виставку «Дитячі сни» художниці й літератора Вікторії Ковальчук.

А взагалі-то, ще не закінчився період новорічно-різдвяних свят і на вулиці так званий мертвий сезон, коли все стоїть і мало цікавого відбувається навколо. Усі у відпустках й катаються на лижах, і Вам того радимо.

Гарних вихідних та до зустрічі.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.