Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Понеділок, 1 листопада 2021, 14:39

Козицький підвищуватиме кваліфікацію своїх підлеглих в Університеті банківської справи

Львівська ОДА

Львівська ОДА замовила за 250 тисяч гривень підвищення кваліфікації для 865 посадовців у Львівському університеті банківської справи.

Департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації провів закупівлю у системі ProZorro на послуги з професійної підготовки у сфері підвищення кваліфікації, які переможець тендеру має доставити до 20 грудня 2021 року.

Аукціон стартував 12 жовтня, участьу ньому взяли Університет банківської справи та Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, які запропонували надати послуги за 249 000 грн і 250 000 грн відповідно. переможцем обрали Університет банківської справи, а початкова вартість закуплі становила 500 000 грн.

 

Як вказано у закупівлі, йдеться про послуги з професійної підготовки посадовців Львівської ОДА та її структурних підрозділів – послуги з навчання державних службовців та підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування за програмами короткострокових тематичних семінарів.

Загалом облдержадміністрація замовила навчання для 865 чиновників, з яких 815 осіб – державні службовці, а ще 50 – посадові особи місцевого самоврядування. Навчання має відбутися впродовж жовтня-грудня 2021 року й тривати дистанційно. Щоб його пройти, необхідно прослухати 30 уроків тривалістю 45 хвилин.

Підвищення кваліфікації організовується для працівників за такими темами:

- Державна політика цифрового розвитку;

- Електронне урядування та електронна демократія;

- Запобігання корупції та забезпечення доброчесності;

- Комунікація та взаємодія;

- Лідерство;

- Стратегічне управління та планування;

- Управління змінами (впровадження або сприйняття змін);

- Управління персоналом на державній службі;

- Управління публічними фінансами.

Кожнен учасник, який успішно пройшов навчання, отримує сертифікат про підвищення кваліфікації.

Зазначимо, Університет банківської справи – вищий навчальний заклад IV рівня акредитації, який готує майбутніх банкірів і фінансистів, економістів, підприємців, державних управлінців. Університет знаходиться у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.