Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олексій Резніков

liga.net

Понеділок, 1 листопада 2021, 11:30

Галичанин Резніков лишає реінтеграцію заради крісла міністра оборони

Олексій Резніков

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков подав заяву на звільнення.

Про це повідомив представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram.

Віце-прем'єр-міністр – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков подав заяву про звільнення за власним бажанням.

"Член Уряду – віце-прем'єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Резніков О.Ю. подав заяву про звільнення за власним бажанням в якій також подякував за довіру" – написав Мельничук. 

За його словами, заява Резнікова вже зареєстрована в апараті Верховної Ради.

Нагадаємо, уродженець Львова Олексій Резніков у вересні 2019 року став представником України у Мінській групі та був одним із дієвих членів української делегації на зустрічі "Нормандської четвірки" у Парижі.

З листопада 2018 року він проводив юридичну практику в якості партнера "Юридичної фірми "Астерс", входив до складу Вищої ради юстиції, куди його призначили від з'їзду адвокатів.

Двічі Резніков проходив на виборах до Київської міської ради: у 2008 році з "Блоком Катеринчука", у 2014 – з партією "Удар" Віталія Кличка. Був заступником міського голови Віталія Кличка у 2014 році, а в березні 2016 року став заступником голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення повноважень з питань самоврядування. У вересні 2018 року Кличко звільнив Резнікова з цієї посади.

У 2019 році Резніков заробив 21 мільйон гривень, придбав Porsche Boxter і зібрав 300 тисяч доларів готівки.

Додамо, що за даними джерел українських ЗМІ, Резнікова планують призначити на посаду міністра оборони замість Андрія Тарана, а на його місце в уряді пропонують депутатку від Слуги народу з Львівщини Ірину Верещук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.