Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску з Польщею

Понеділок, 1 листопада 2021, 11:40

Двоє українців намагалися перетнути кордон з Польщею з підробленими Covid-сертифікатами

пункт пропуску з Польщею

Двоє громадян України при перетині кордону з Польщею пред'явили Covid-сертифікати з ознаками підробки.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Двоє громадян − 31-річний мешканець Тернопільської області та 37-річна жителька Вінниці − пред’явили міжнародні сертифікати з ознаками підробки співробітникам Державної прикордонної служби України на пунктах перетину державного кордону України та Республіки Польща. Поліцейські Львівщини відкрили два кримінальні провадження за використання підроблених свідоцтв про вакцинацію від Covid-19. 

Ще 30 жовтня слідчі відкрили за одим фактом кримінальне провадження за ч. 3 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

А сьогодні, 1 листопада, співробітники сектору дізнання Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Проводяться досудові розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.