Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прокуратура Львівської області

Середа, 24 листопада 2021, 16:37

Львівська прокуратура витратить понад 20 тисяч на емблеми Офісу Генпрокурора

Прокуратура Львівської області

Львівська обласна прокуратура замовила емблеми Офісу Генпрокурора за 22 тисячі гривень у підприємниці із Солонки.

Львівська обласна прокуратура провела закупівлю у системі ProZorro на емблеми (герби) Офісу Генерального прокурора, які переможець тендеру має доставити до 30 листопада 2021 року. 

Аукціон стартував 2 листопада, участь у ньому взяла лише Дарія Лялюк, яка погодилася надати прокуратурі емблеми Офісу Генерального прокурора за встановлену ціну відомства у 22 000 грн.

Загалом Львівська прокуратура замовила чотири емблеми Офісу Генерального прокурора, які президент Володимир Зеленський затвердив своїм указ 6 жовтняцього року. Одна емблема обійдетьсмя прокуратурі у 5500 грн.

 

За даними аналітичної системи YouControl, мешканка села Солонка Пустомитівського району Дарія Лялюк з 1994 року зареєстрована як фізична особа-підприємниця, займається рекламними агентствами, діяльністю у сфері фотографії та дизайну. З 2017 року вона є директоркою львівської рекламної фірми ПП "Бізнес-контракти", що належить Ярославу Лялюку й який проживає разом із Дарією Лялюк.

Зазначимо, з 11 вересня 2020 року прокуратуру Львівської області очолює Антон Войтенко, уродженець міста Умань Черкаської області. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.