Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ВНЗ Львова

Середа, 3 листопада 2021, 11:20

В Україні оприлюднили дату проведення основної сесії ЗНО-2022

ВНЗ Львова

Основна сесія ЗНО пройде з 23 травня по 17 червня.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Міністерство освіти і науки України оприлюднило дату проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання у 2022 році, яка пройде з 23 травня по 17 червня.

Натомість реєстрація для участі у ЗНО розпочнеться 1 лютого і триватиме до 9 березня. При цьому до 29 квітня зареєстровані учасники тестування зможуть завантажити онлайн-перепустку на ЗНО.

ЗНО стартує 23 травня тестуванням з фізики і завершиться 15 червня тестуванням з біології. Тестування з хімії відбудеться 26 травня, з української мови, української мови та літератури – 31 травня, з математики – 3 червня, з іспанської, німецької, французької мов – 6 червня, з англійської мови – 7 червня, з історії України – 10 червня, з географії – 14 червня.

Результати тестування будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 30 червня.

Участь в основній сесії ЗНО є безкоштовною. Кожен учасник має право скласти тести не більш як із 5-ти навчальних предметів.

Нагадаємо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році розпочалася 21 травня тестуванням з хімії та тривала до 15 червня. Також з 2021 року випускники могли складати ЗНО із 5 предметів. До цього часу максимальна кількість була 4. 

Додамо, більше 30 випускників шкіл Львівщини отримали по 200 балів зі зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.