Адамик просить у Садового визначити межі всіх парків Львова

четвер, 4 листопада 2021 р. о 13:00
Адамик просить у Садового визначити межі всіх парків Львова
парк у Львові

Депутати ЄС направили звернення до Андрія Садового з проханням визначити межі всіх львівських парків, щоб захистити їх від забудови.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради, голова фракції Європейська Солідарність Петро Адамик на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 4 листопада, на сесії Львівської міської ради Петро Адамик направив звернення до міського голови Львова Андрія Садового щодо оформлення землекористування та визначення меж всіх львівських парків, а також дати доручення щодо розробки поетапного плану оформлення земельних ділянок усіх парків із графіком виконання та прогнозованою сумою витрат.

"Я переконаний, що найкращим способом захисту наших парків від забудови є оформлені належним чином права на земельні ділянки, де розташовані парки, а також і юридично закріплені межі парків. У цьому випадку ми унеможливимо майбутні маніпуляції та захистимо місця нашого дозвілля.
Цей процес має бути прозорим та зрозумілим. Кожен львівський парк мусить мати кадастровий номер, оскільки у такому випадку земельні ділянки будуть зареєстровані в Державному земельному кадастрі з чіткими межами та обмеженнями" – написав Петро Адамик.

За його словами, сьогодні ще 12 парків міста потребують встановлення меж та оформлення права землекористування, а щодо інших ця процедура ще триває.

"Зрозуміло, що оформлення меж, погодження з суміжними користувачами, отримання висновків контролюючих органів є процедурою тривалою та недешевою. А з огляду на те, що попереду у нас формування бюджету Львова на 2022 рік, то слід спланувати відповідні видатки на оформлення парків нашого міста та не затягувати цей процес" – додав Адамик.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024