Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

швидка допомога

Вівторок, 9 листопада 2021, 14:25

На Львівщині створять мобільні діагностичні бригади

швидка допомога

У області планують створити мобільні діагностичні бригади для охоплення всіх мешканців медичною діагностикою.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради. 

Вчора, 8 листопада, під час зустрічі із керівниками обласних закладів охорони здоров’я голова Львівської обласної ради Ірина Гримак заявила, що у області планують створити мобільні бригади медпрацівників, які відвідуватимуть найвіддаленіші куточки області з метою виявлення, попередження загострень та ускладнень наявних хвороб людини.

"Діагностика – це ключове питання. Саме на основі превентивної роботи ми повинні формувати свою діяльність у галузі охорони здоров’я. І саме у превентивні заходи обласна рада пріоритетно буде скеровувати кошти обласного бюджету" – наголосила Ірина Гримак.

Також під час зустрічі йшлося про закупівлю пересувних рентген-кабінетів, медичних лабораторії для збору аналізів, а також для обстеження дітей і жінок.

"Відповідні пропозиції пропонуватиму внести до проєкту обласного бюджету на 2022 рік. Львівщина має буде найкращою з кращих у галузі медицини" – додала Гримак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.