Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Вівторок, 16 листопада 2021, 11:44

Комік Зеленський розщедрився на штуку гривень для вакцинованих

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський пообіцяв виділити тисячу гривень усім вакцинованим від Covid-19 українцям.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Президент Володимир Зеленський заявив, що кожен, хто пройде повний курс вакцинації від коронавірусу, отримає від держави тисячу гривень.

"Кожен, хто отримав, два щеплення, зможе отримати одну тисячу гривень. Швидко і зручно, тобто, через додаток "Дія". За ці кошти можна буде придбати абонемент у спортзал або фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр, або купити квитки для мандрівок всередині країни – на внутрішні або авіа, залізничні перевезення" – наголосив Зеленський.

За його словами, виплати стартують з 19 грудня, а до кінця року на цю програму мають виділити близько 3 мільярдів гривень.

"Ми розуміємо, що смартфони та "Дія" є, на жаль, не у кожного, то ж ця програма діятиме не один місяць. Держава забезпечить альтернативну можливість отримати тисячу гривень, зокрема людям похилого віку" – додав Зеленський.

Зазначимо, станом на сьогодні в Україні завершили повний курс вакцинації 28% українців, а у Львівській області, станом на 15 листорада, вакцинували від коронавірусу 803 460 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.