Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Золочівський район

Вівторок, 16 листопада 2021, 10:56

На Золочівщині планують збудувати новий завод із виробництва мінеральних вод

Золочівський район

"Карпатські мінеральні води" планують збудувати новий завод на Золочівщині та інвестувати у нього 20 мільйонів євро.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Група компаній "Карпатські мінеральні води" планують вкласти 20 мільйонів євро у розширення потужностей підприємства та збудувати новий завод  у Золочівському районі.

Як заявив Максим Козицький, громада готова запропонувати інвестору необхідну земельну ділянку площею у понад 20 га.

"Громада та область мали б сприяти у погодженні документації та проведенні всіх необхідних комунікацій до місця будівництва, а також будівництві дороги. Одним із рішень у пришвидшенні і здешевленні всіх процесів реалізації інвестиційного проєкту, може бути, до прикладу, реєстрація нового індустріального парку, де міг би розташуватися майбутній завод мінеральних вод" – наголосив Козицький.

За його словами, новий завод має стати місцем праці для близько 200 нових спеціалістів.

"Група компаній «Карпатські мінеральні води» є потужним гравцем українського ринку виробництва природних мінеральних вод і безалкогольних напоїв. Заснована у 2002 році, вона об’єднує понад 500 працівників в усіх регіонах України. А 2020 року сплатила податків до бюджету на майже 94 мільйони гривень. Поява такого інвестора на Золочівщині, на нашу думку, підсилила б розвиток цього регіону Львівщини, додала б йому потужного імпульсу для розвитку інфраструктури та економічного росту загалом" – додав Козицький.

Нагадаємо, філія ТОВ "Карпатські мінеральні води" знаходиться у селі Струтин Золочівського району. У 2017 році її оштрафували на 130 тис грн за порушення у сфері містобудівної діяльності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.