Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Кирило Новіков

Фб Новікова

Середа, 17 листопада 2021, 16:41

Садовий засіяв управління вуличної інфраструктури варягом з Луганщини

Кирило Новіков

Управління вуличної інфраструктури Львівської міської ради очолить Кирило Новіков.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З 19 листопада начальником управління вуличної інфраструктури департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради призначили Кирила Новікова.

Новіков, уродженець Луганська, до цього був національним експертом в проєкті Євросоюзу, у 2019-2020 роках працював проєктним менеджером групи розвитку у ДК "Укроборонпром".

Впродовж 2015-2018 років він очолював державне підприємство "Украеропроект", у 2013-2015 роках займався власним бізнесом в галузі велоспорту, а у 2010-2011 роках був заступником головного інженера у ДП "Луганський авіаційний ремонтний завод".

Нагадаємо, створення департаменту міської мобільності та вуличної мережі погодили депутати міськради у лютому 2021 року. Тоді ж затвердили нову структуру виконавчих органів Львівської міської ради та загальну чисельність працівників мерії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.