Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Тістик

Фб Тістика

Четвер, 18 листопада 2021, 10:30

Додаткові понад 22 млн гривень на реставрацію головного корпусу ЛНУ імені Івана Франка − Ростислав Тістик

Ростислав Тістик

Реставраційні роботи планують завершити до кінця поточного року.

Про це повідомив народний депутат від Слуги народу Ростислав Тістик на своїй сторінці у Фейсбуці.

На реставрацію головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка скерують ще 22,5 мільйони гривень. Таке рішення погодила Міжвідомча комісія з питань державних інвестиційних проєктів.

"Цьогоріч з державного бюджету на реставрацію виділили 35 мільйонів 991 тисячу гривень. Однак, університетська рада звернулася з проханням дофінансувати проєкт. Відтак, на крайньому засіданні Міжвідомчої комісії з питань державних інвестиційних проєктів ми з колегами підтримали рішення скерувати ще 22,5 мільйони гривень на реставраційні роботи" – розповів народний депутат і член комісії Ростислав Тістик.

Він також додав, що реставрацію головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка планують завершити до кінця цього року.

"Станом на сьогодні повністю провели гідроізоляцію, поміняли усі вікна, відреставрували головний вхід. Фасад з боку пам’ятника Івана Франка повністю укріпили та відреставрували, а також провели низку робіт, щоб зберегти скульптури, розташовані на пам’ятці" – пояснив Проректор з адміністративно-господарської роботи Львівського Університету Василь Курляк.

Нагадаємо, реставрацію головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка розпочали ще у 2018 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.