Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

skyscrapercity.com

Вівторок, 22 січня 2013, 14:01

Автобуси АТП №1 у Львові не виходять на маршрути вчасно

Сьогодні, 22 січня, комісія провела першу перевірку перевізників у Львові щодо виконання договору, під час якої вияснила, що автобуси АТП №1 не виходять на маршрути вчасно.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Сьогодні перевірили маршрути 1А, 2А, 3А, 4А, 5А, 6А, 16 та 46. Завтра продовжать перевірку інших 8 маршрутів, які обслуговує комунальне підприємство.

Відповідно до візуального спостереження членів комісії, сьогодні на маршрути виїхало: №16 – 11 автобусів, №1А – 5 автобусів, №2А – 3 автобуси, №3А – 11 автобусів, №4А – 5 автобусів, №5А – 3 автобуси, №6А – 3 автобуси, №46 – 9 автобусів. Проте виїжджали на маршрут вчасно далеко не всі.

«Члени комісії зафіксували значні порушення у графіках роботи. Більшість автобусів мали б розпочинати свою роботу о 6 год. ранку вже з кінцевої зупинки. Чимало машин тільки після 6 год. виїжджало з парку. Наприклад, автобуси на маршрутах 2А, 1А чи 3А», – зазначають представники комісії.  

Нагадаємо, при цьому перевізники хочуть підняти вартість проїзду до 3 грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.