Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 19 листопада 2021, 13:28

На вулиці Колумба збудують нову каскадну багатоповерхівку

візуалізація

Виконком дозволив збудувати на вул. Х. Колумба багатоповерхівку на 34 квартири та з підземним паркінгом.

Сьогодні, 19 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво Марією Штай та Ігорем Штаєм багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Х. Колумба, 8, 8-А у Львові.

Нову багатоповерхівку збудують на трьох земельних ділянках, площею 0,0108 га, 0,0915 га та 0,0939 га, що перебувають у приватнійй власності та передбачені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, нова багатоповерхівка складатиметься із трьох секцій, висотою у 23,2 метри, 16,4 метри та 9,6 метри, що становитиме шість, п'ять та три поверхи відповідно. Плоза забудови складатиме 833,84 м². Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 42,5%. 

Також тут облаштують дитячий майданчик, гостьовий паркінг, площадку для сміття підземного типу та підземний паркінг на 29 місця.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, всього у будинку буде 34 квартири, а загальна кількість машиномісць – 34.

Земельні ділянки, на яких зведуть багатоповерхівку, належать до зони Г-2 – зона центру ділової та громадської діяльності районного значення відповідно до детального плану території, обмеженої вул. Долішньою, вул. Х. Колумба, вулицею проектованою, залізничною колією, вул. Личаківською, вул. Яловець, вул. М. Голубця, вул. Яровою, вул. Г. Запольської, вул. Пасічною.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'яни Марія та Ігор Штаї були фізичними особами-підприємцями, однак станом на сьогодні статус ФОП їм припинили. Марія Штай займалася роздрібною торгівлею годинниками та ювелірними виробами, Ігор Штай –  торгівлею хлібобулочними виробами, борошняними та цукровими кондитерськими виробами в спеціалізованих магазинах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.