Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у Львові

Фб Національної поліції

Понеділок, 22 листопада 2021, 10:25

Одна жінка загинула, а ще одна постраждала внаслідок ДТП у Львові за участю маршрутки (оновлено)

ДТП у Львові

У суботу в центрі Львова одна жінка загинула, а ще одна потрапила до лікарні внаслідок ДТП за участю маршрутки №138. 

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради. 

ДТП сталась ранком у суботу, 20 листопада, на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи, – уточнила пресслужба ГУ Нацполіції у Львівській області. Водія затримали для обрання йому запобіжного заходу. Загибла жінка та травмована, як з'ясувалось, були черницями ордену францисканців. 

"Водій маршрутного таксі № 138 марки БАЗ, 47-річний мешканець Львова, повертаючи з вулиці Дорошенка на проспект Свободи, здійснив наїзд на двох львів'янок віком 48 та 67  років, які рухалися пішохідним переходом. Водій, не зупиняючись, поїхав з місця ДТП" – повідомила поліція.

Одну жінку внаслідок наїзду відкинуло на дорогу. Вона отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували.

Тіло другої загиблої жінки, 48-річної львів'янки, виявили на кінцевій зупинці цього маршруту, на вулиці Джорджа Вашингтона.  

"Встановлено, що автобус протягнув жінку, яка зачепилася за кузов, з місця ДТП" – зазначається у повідомлені поліції.

Пресслужба Львівської міської ради стверджує, що маршрут № 138 виконується на замовлення Львівської ОДА. Управління транспорту міськради  звернулося до обласного управління транспорту з вимогою припинити курсування таких маршрутів у межах Львівської тергромади. Міськрада зазначає, що вони виконуються незаконно. 

"З 1 січня юридично діє Львівська МТГ. Тож до населених пунктів Львівської громади місто запустило нові комунальні маршрути. Попри те й досі паралельно курсують приміські маршрути, угоди на які укладені Львівською ОДА ще до створення Львівська МТГ. Загалом таких маршрутів є 10", – повідомила Львівська міськрада. 

Зазначимо, раніше у своєму повідомленні міськрада заявляла, що вніслідок цієї ДТП загинули обидві жінки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.