Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

оформлення вітрин у Львові

Середа, 24 листопада 2021, 11:00

У Львові стартував конкурс на найкраще різдвяне оформлення вітрин

оформлення вітрин у Львові

Прийом документів на участь у конкурсі на найкраще різдвяно-новорічне оформлення вітрин триватиме до 15 грудня.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 23 листопада, стартував щорічний конкурс на найкраще різдвяно-новорічне оформлення вітрин у Львівській МТГ. Прикрашати до новорічних та різдвяних свят можна об’єкти торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення, інші заклади та установи, брами, вікна та балкони будинків.

Учасникам рекомендують оформляти конкурсі вітрини, брами, вікна та балкони з використання традиційного різдвяного павука або його елементів, та з використанням етнічних геометричних візерунків. Планується, що ромб буде в орнаментах головної ялинки, в ілюмінації вулиць, фотозонах тощо.

Основними критеріями конкурсного відбору є зовнішній технічний та естетичний стан вітрини і фасаду будинку, відповідність художньо-естетичного вирішення новорічній та різдвяній тематиці, використання додаткових технічних засобів (підсвічування, ілюмінація, механічні конструкції) та композиційне вирішення.

Для участі у конкурсі необхідно подати пакет документів до Центру надання адміністративних послуг або шляхом подачі електронного звернення на офіційну веб-сторінку Львівської міської ради.

Прийом документів на участь у конкурсі триває до 15 грудня включно. Участь у конкурсі можуть брати як фізичні, так і юридичні особи.

Нагадаємо, торік щорічний конкурс на найкраще різдвяно-новорічне оформлення вітрин у Львові стартував 10 грудня, а перше місце присудили салону весільних та вечірніх суконь Milla Nova.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.