Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вирубка лісу

Середа, 1 грудня 2021, 13:56

Козицький вилучив три ділянки із власності Стрийського лісгоспу

вирубка лісу

На трьох ділянках поблизу Ходорова вирубають ліс та збудують лінії електропередач.

Про це йдеться в розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №1169/0/5-21 від 24 листопада 2021 року.

Максим Козицький розпорядився вилучити із постійного користування державного підприємства "Стрийське лісове господарство" три земельні ділянки загальною площею, 0,0184 га та передати НЕК "Укренерго" для будівництва і обслуговування ліній електропередач.

Ділянки знаходяться на території Ходорівської міськради Стрийського району.

"Затвердити НЕК "Укренерго" проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок: площею 0,0136 га; площею 0,0024 га; площею 0,0024 га, із зміною їх цільового призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (повітряні лінії електропередачі напругою 330 кВ Західноукраїнська – Богородчани та 330 кВ Бурштинська ТЕС – Західноукраїнська № 2)" – йдеться у розпорядженні.

У документі зазначено, що НЕК "Укренерго" отримає ці лісові землі у постійне користування та має право вирубати тут всі дерева, попередньо відшкодувавши збитки через вилучення ділянок для потреб, не пов’язаних із лісогосподарським виробництвом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.