Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Понеділок, 29 листопада 2021, 16:52

Арена Львів нарікає на черстве серце сліпого та глухого Садового

Андрій Садовий

Керівництво Арени Львів звинуватило Андрія Садового у бездіяльності щодо розвитку стадіону та в популізмі.

Про це повідомляє Арена Львів на своїй сторінці у Фейсбуці.

Керівництво стадіону "Арена Львів", відповідаючи на закид міського голови Львова Андрія Садового щодо аварійного стану стадіону, звинуватило його у бездіяльності щодо розвитку та підтримки "Арени Львів", а також у популізмі.

"Міський голова Андрій Садовий жодним чином не допоміг у розвитку "Арени" за всі 10 років. Ні фінансово, ні політично. Хоча стадіон функціонує для львів'ян. Кожний директор підприємства писав звернення та стукався у двері до мера Львова, щоб продовжити маршрут до "Арени Львів", проте у відповідь – тиша. Замість допомоги у дофінансуванні на комунальні послуги, замість проведення тут масштабних заходів, мер міста займається популізмом та звинуваченням менеджменту, який начебто у нього готувався на високому професійному рівні для управління стадіоном" – йдеться у заяві керівництва стадіону.

У "Арені Львів" наголосили, що станом на сьогодні на підприємстві повністю виплачені борги зі заробітної плати, податковий борг, а також відбувається погашення боргів за комунальні послуги минулих років й вибудувані плани щодо оновлення матеріальної бази стадіону.

"Якщо, за словами Андрія Івановича, "залізти всередину", то місто Львів – чи не єдиний обласний центр, який за 30 років не збудував жодного спортивного об'єкта, що може приймати спортивні заходи національного рівня. Цікаво, який же менеджмент у цьому винен?" – йдеться у заяві.

Нагадаємо, 25 листопада під час сесії Львівської міськради Садовий заявив, що стадіон "Арена Львів" перебуває в аварійному стані та може будь-якої миті завалитися.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.