Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Різдвяний ярмарок у Львові

П'ятниця, 3 грудня 2021, 12:23

З 17 грудня у Львові стартує Різдвяний ярмарок

Різдвяний ярмарок у Львові

Різдвяний ярмарок у місті триватиме з 17 грудня до 20 січня 2022 року.  

Сьогодні, 3 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив організацію та проведення Різдвяного ярмарку на проспекті Свободи та Площі Ринок.

Різдвяний ярмарок у місті триватиме з 17 грудня цього року до 20 січня 2022 року на проспекті Свободи перед Львівським Національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької та на Площі Ринок (західна та східна сторони).

У робочі дні ярмарок працюватиме з 11:00 до 22:00 год, у святкові та вихідні дні – з 10:00 до 23:00 год.

Організатором цього різдвяного ярмарку, як й у минулі роки, є ТзОВ "Львівські ярмарки", що також облаштовує Великодній ярмарок перед Львівською оперою та на Площі Ринок у Львові.

Як пояснила директорка департаменту департаменту економічної політики Львівської міської ради Ірина Кулинич, це єдине підприємство, яке подає документи на конкурс із проведення Різдвяного ярмарку у місті.

ТзОВ "Львівські ярмарки" повинна встановити на проспекті Свободи 60 смітників, а також 14 контейнерів для сміття й забезпечити роздільний збір твердих побутових відходів.

Крім цього, компанія має встановити 6 біотуалетів та вказівників із зазначенням найближчих громадських вбиралень, щоденно прибирати територію після закінчення роботи ярмарку, здійснювати перевірку присутніх на наявність у них скляної тари та інших предметів, які можуть спричинити шкоду життю та здоров’ю відвідувачів заходу, обмежити реалізацію напоїв у скляній тарі, а також забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків.

За дотриманням громадського порядку під час проведення ярмарку слідкуватиме ЛКП "Муніципальна варта".

За словами Ірини Кулинич, йдеться про встановлення 90 будиночків на проспекті Свободи та 50 на Площі Ринок (у минулі роки у місті під час Різдвяного ярмарку загалом встановлювали 250 таких будиночків). Окрім цього, ТзОВ "Львівські ярмарки" мають безкоштовно виділити 5-6 будиночків міській раді для львівських товаровиробників.

У разі пошкодження тротуарів, фонтанів, ліхтарів чи зелених насаджень, орагінізатор ярмарку має відновити забрдані збитки за власні кошти.

Кулинич наголосила, що цього року за проведення Різдвяного ярмарку ТзОВ "Львівські ярмарки" сплатить міськраді близько 60 тис грн, натомість у  попередні роки вони сплачували близько 120 тис грн.

Зазначимо, це буде уже 12-ий Різдвяний ярмарок, який проводиться у Львові.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Львівські ярмарки" зареєстроване у Львові, власниками компанії є Віктор Олянишин, Роман Кедик, Ігор Фіняк. ТзОВ "Львівські ярмарки" з 2007 року займається функціювання атракціонів і тематичних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.