Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

П'ятниця, 3 грудня 2021, 15:37

У транспортну мережу Львова прийняли два приміські маршрути

львівські маршрутки

Приміські маршрути №1001 та №184а прийняли у міську транспортну мережу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 3 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв у транспортну мережу міста приміські маршрути №1001 та №184а, які курсують до Рясне-Руського та Рудного.

Після того, як поліція погодить паспорти маршрутів, а міська рада укладе з перевізниками тимчасові угоди, ці маршрутки інтегрують у міську транспортну систему та впровадять автоматизовану систему оплати за проїзд.

За словами директора департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури міськради Олега Забарила, наразі ці автобуси курсують за своїми звичними маршрутами, проте після того, як стануть міськими, змінять нумерацію, а один – і частково свій маршрут.

Зокрема, маршрут №1001 перейменують на 90, а №184А – на 92.

"Маршрути, які курсують до приєднаних громад, розпочинають свою нумерацію з цифри 9, тому будуть такі зміни" – пояснив Орест Олеськів.

Після перейменування маршрут №92 курсуватиме за частково зміненим маршрутом – кінцеву зупинку він матиме на вул. Дж.Вашингтона.

"Оскільки цей маршрут на території міста дублює інші маршрути, прийнято рішення скорегувати його в частині курсування по Львову. Маршрут буде таким: Рудно - вул. Городоцька – вул. Ряшівська – вул. Патона – вул. Любінська – Університет – центр – вул. Личаківська – вул. Пасічна – вул. Дж.Вашингтона та у зворотному напрямі" – додав Олеськів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.