Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

lvivrada.gov.ua

Понеділок, 6 грудня 2021, 16:57

Львівські депутати вивчали досвід Кракова

Петро Адамик

Депутати Львівської міськради та керівники медичних установ Львова ознайомилися із функціонуванням медичної системи у Кракові.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Як розповів голова фракції Європейська Солідарність у Львівській міській раді Петро Адамик, депутати та керівники медичних установ Львова говорили про організацію системи охорони здоров’я та практики запобігання поширенню коронавірусної хвороби у Кракові.

"Разом з колегами-депутатами Львівської міської ради працюємо у Кракові. Звичайно ж, більша частина нашої роботи стосується медичної галузі. Навіть мені, як нефахівцю зрозуміло, що є що почерпнути для розвитку медицини і в нашому місті" – наголосив Петро Адамик.

За словами депутата фракції Європейська Солідарність Євгена Кузика, під час зустрічей керівництво лікарні Кракова презентувало свою систему анкетування пацієнтів, відповідно до якої пацієнтам при виписці дають 7 видів різних анкет.

"Ці опитування дуже грунтовні: пацієнти висловлюють своє враження щодо всіх послуг, які отримують у лікарні – від лікування до харчування та ставлення медперсоналу. Це дає можливість менеджерам медичного закладу оперативно реагувати на проблеми, які виникають у тому чи іншому напрямку, та постійно підвищувати якість надання медичної допомоги. Дуже вдячні колегам, що дали можливість ознайомитися з цим досвідом, будемо пробувати впроваджувати його у Львові" – пояснив Євген Кузик.

Депутати також поспілкувалися з віце-мером Кракова Анджеєм Кулігом. Зокрема, обговорили перспективу реставраційних робіт пам’ятної таблиці на будинку, де жив Митрополит УГКЦ Андрей Шептицький.

"Я розповів пану заступнику президента Кракова, що Львів оголосив наступне десятиліття роками досліджень і промоції постаті Митрополита Шептицького. Відтак, сподіваюсь, що й Краків таким чином долучиться до цієї ініціативи. Адже постать Митрополита пов’язує два наші міста спільною історією. Про це свідчить і те, що таблицю освятив папа Іоанн Павло ІІ" – заявив Петро Адамик.

Крім того, делегація провела зустріч із керівництвом компанії, яка спеціалізується у логістиці охорони здоров‘я ResQMed та оглянули презентацію сучасного медичного обладнання.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.