Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нелегальна АЗС біля Львова

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 6 грудня 2021, 13:55

Поблизу Львова виявили нелегальну АЗС

нелегальна АЗС біля Львова

АЗС, що продавала пальне без дозволів, виявили на дорозі Львів-Шегині, поблизу села Зимна Вода.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У четвер, 2 грудня, на дорозі Львів-Шегині, поблизу села Зимна Вода, Львівського району правоохоронці виявили нелегальну автозаправку.

Як встановили у поліції, АЗС незаконно продавала водіям дизпаливо з цистерни через паливо-роздавальну колонку, не маючи при цьому жодних дозвільних документів – ліцензії на торгівлю підакцизними товарами, сертифікатів на пальне та інших.

"Поліцейські задокументували факт продажу працівником нелегальної АЗС, 50-річним місцевим мешканцем, дизпалива водію автомобіля Рено, вилучили обладнання нелегальної АЗС та близько 150 літрів пального. Призначені експертизи" – йдеться у повідомленні. 

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.