Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Голуб

focus.ua

Середа, 8 грудня 2021, 10:12

Верховний Суд залишив у силі довічний вирок для обвинуваченого у вбивстві водія BlaBlaCar

Дмитро Голуб

Верховний Суд залишив у силі довічний вирок Дмитру Голубу, якого засудили за вбивство водія BlaBlaCar львів'янина Тараса Познякова.

Про це повідомила пресслужба Верховного Суду України.

Вчора, 7 грудня, Верховний Суд залишив у силі довічний вирок Дмитру Голубу, якого засудили до довічного ув’язнення за вбивство водія BlaBlaCar львів'янина Тараса Познякова.

Касаційний кримінальний суд у складі Верховного Суду на засіданні розглянув касаційні скарги у справі про вбивство навесні 2016 року водія BlaBlaCar, львів'янина Тараса Познякова, попутниками.

Верховний Суд залишив у силі покарання, призначене рішенням судів першої та апеляційної інстанції − довічне позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Повний текст постанови Касаційного кримінального суду у цій справі оголосять 13 грудня о 15:00 год.

Нагадаємо, що 25-річного Тараса Познякова востаннє бачили у квітні 2016 року, коли він поїхав на власній машині до Києва. Відомо, що через BlaBlaCar він погодився підвезти двох осіб, які представилися учасниками АТО. Згодом автомобіль Познякова зі слідами крові знайшли у Києві.

Причетними до зникнення Тараса Познякова поліцейські вважали двох уродженців Російської Федерації. У 2016 році поліція в Хмельницькій області затримала колишнього бійця "Правого сектора" Дмитра Голуба за підозрою у вбивстві Тараса Познякова.

Додамо, у 2018 році очільника львівського Правого сектору Тараса Бобанича (Хаммера) викликали до ГПУ у справі вбивства Тараса Познякова, який підвозив через BlaBlaCar попутників до Києва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.