Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

аеропорт "Львів"

Четвер, 9 грудня 2021, 11:13

У львівському аеропорту відкриють мультибрендовий магазин площею 860 квадратів

аеропорт "Львів"

У аеропорту "Львів" відкриють мультибрендовий магазин з іноземними інвестиціями площею 860 кв. м.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Вчора, 8 грудня, у Львові підписали договір оренди нерухомого державного майна − частини нежитлового приміщення − Duty Free Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького.

Після реконструкції приміщення площею 860 кв. м. стане мультибрендовим магазином з широким вибором закордонних товарів: парфуми, косметика, аксесуари, солодощі тощо. В середньому новий магазин зможе працевлаштувати до 30 людей.

Орендарем стала компанія із німецькими інвестиціями "БФ енд ГХ Тревел Рітейл ЛТД". Компанія протягом 11-ти років є оператором одного зі світових лідерів ринку Duty Free Travel retail − німецької компанії Gerb Heinemann в Україні. З 2010 року вона інвестувала в Україну понад 600 млн грн на реконструкцію аеропортів у Києві та Одесі.

"Ми представлені в багатьох країнах світу, я працював на багатьох міжнародних ринках. Бачимо, що український споживач хоче купляти речі кращої якості від світових брендів і зараз у нього буде ця можливість. Зокрема, у Львові.  Окрім цього, Україна підписала Угоду про "відкрите небо", і все більше, і більше пасажирів подорожує. Відтак, ми дуже раді бути тут і дуже оптимістичні щодо нашої співпраці" − зазначив Генеральний директор компанії "БФ енд ГХ Тревел Рітейл ЛТД" Саймон Форд.

Зазначимо, аукціон відбувся 17 листопада. Стартова орендна плата становила 355,414 тис. грн, а за підсумками аукціону зросла більш ніж у 10 разів − до 3 722,0 тис. грн. Ціна оренди стала найбільшою у Львівській області та третьою найбільшою ціною оренди в Україні. Орендну плату компанія сплачуватиме щомісяця, а термін угоди − 5 років з можливим продовженням ще на 5.

"Це гарний і якісний об’єкт з точки зору орендних відносин. За час оренди інвестор може собі стабільно спроєктувати бізнес-план, план розвитку тощо. Також інвестор має право при зміні політики використання майна, виконувати будь-які функціональні наповнення об’єкту, трансформувати в інші послуги, тобто немає прив’язки до конкретного виду діяльності" − повідомив начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України Владислав Калинець.

Нагадаємо, до березня авіакомпанія Wizz Air не літатиме зі Львова до Італії, Німеччини, Литви та Угорщини. А замість анонсованих рейсів зі Львова до Дніпра авіакомпанія Air Ocean Airlrnes літатиме до Запоріжжя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.