Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Тістик

Фб Тістика

Четвер, 9 грудня 2021, 12:17

У Львові заклали капсулу на будівництво Першого акустичного концертного залу в Україні – Тістик

Ростислав Тістик

На території музичного ліцею ім.Соломії Крушельницької збудують Перший акустичний концертний зал в Україні.

Про це повідомив народний депутат від Слуги народу Ростислав Тістик на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 8 грудня, у місті на території Львівського державного музичного ліцею ім.Соломії Крушельницької, що на вул. Зелена, 10, заклали капсулу на будівництво Першого акустичного концертного залу в Україні.

"Заклали капсулу будівництва "Першого акустичного концертного залу" в Україні. Вперше за роки Незалежності нашої держави на території Львівського державного музичного ліцею ім.Соломії Крушельницької (вул. Зелена, 10) розпочали будівництво сучасного концертного залу такого масштабу" – написав Тістик.

Благословив реалізацію проєкту Високопреосвященний Владика Ігор Возьняк.

 

Зазначимо, будівництво Першого акустичного залу відбувається у межах реалізації державного інвестпроєкту "Створення першого в Україні акустичного концертного залу в приміщенні Львівського державного музичного ліцею ім. С. Крушельницької". Кошторисна вартість проєкту – майже 44 млн грн. Зал буде двоповерховим та зможе вмістити 260 – 290 глядачів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.