Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 10 грудня 2021, 14:28

На Стрийський збудують 4-поверховий готель з паркінгом

візуалізація

Виконком дозволив збудувати на вул. Стрийській, 236 готель з підземним паркінгом.

Сьогодні, 10 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво Володимиром Янчинським готелю з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Стрийській, 236 у Львові.

Новий готель збудують на земельній ділянці, площею 0,1449 га, що перебуває у пирватній власності та передбачена для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

Згідно із містобудівною документацією, масимальна висота готелю – 17,3 метри, він складатиметься із двох частин, висотою у 17,3 метри і 14,7 метри та матиме чотири та три поверхи відповідно. Площа забудови складатиме 652 м².

 

"Йдеться про розміщення на магістральній вулиці, вулиці Стрийській. При цьому об'єкт є відносно невеликий. Знаходиться поміж однобудинної забудови. Має паркінг" – наголосив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

У готелі передбачено 35 номерів площею 941,1 м², а паркінг готелю займаєтиме 384,3 м².

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, будівництво повністю відповідає усім будівельнии нормам та вимогам.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-1 – зона садибної
забудови (не вище 3-х поверхів) відповідно до плану зонування території
Франківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янин Володимир Янчинський зареєстрований як фізична особа-підприємець, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Також він є співвласником ГО "Творчий центр "Арсис".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.