Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гирьовий спорт

Неділя, 12 грудня 2021, 12:39

Міністр оборони Резніков відвідав змагання з гирьового спорту на честь свого батька у Львові

гирьовий спорт

Сьогодні міністр оборони Олексій Резніков в Академії сухопутних військ у Львові був почесним гостем XX ювілейних всеукраїнських змагань з гирьового спорту пам'яті професора Юрія Резнікова.   

Про це повідомила пресслужба академії. 

"Серед почесних гостей змагань: Міністр оборони України Олексій Резніков, Головнокомандувач ЗС України генерал-лейтенант Валерій Залужний, Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчинов, інші посадові особи МО України та ЗС України", – йдеться у повідомлені. 

Міністерство молоді та спорту у листопаді на прохання Союзу гирьового спорту України об'єднало два всеукраїнські турніри з гирьового спорту: "Гвардійський ривок" пам'яті Івана Кожедуба та пам'яті професора Юрія Резнікова. Про це сказано в наказі міністерства "Про проведення Всеукраїнських змагань з гирьового спорту пам'яті професора Ю. О. Резнікова "Гвардійський ривок" – фінал (ІІІ-IV ранг)". 

Юрій Олексійович Рєзніков (1937-2001), майстер спорту СРСР, професор, проректор, завідувача кафедри педагогіки й психології Львівського державного інституту фізичної культури, багаторічний керівник Львівської  обласної федерації акробатики. Пам'яті Юрія Рєзнікова у Львові щороку проводять міжнародний турнір з гирьового спорту. Про це йдеться в біографічному нарисі, який можна знайти в статті про Олексія Резнікова у Вікіпедії. 

Нагадаємо, що Кабмін цього тижня погодив указ президента про надання статусу "Національний" Львівському державному університету фізичної культури ім. І.Боберського. Про це повідомив народний депутат Ростислав Тістик. 

Сьогодні в Україні відзначають День сухопутніх військ. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.