Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 13 грудня 2021, 18:15

13 грудня: найпопулярніші пошукові запити Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 13 грудня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що у штаб-квартирі УЄФА у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Англійський Манчестер Сіті, за який виступає українець Олександр Зінченко, гратиме проти іспанського Вільярреалу. Португальська Бенфіка з українським форвардом Романом Яремчуком змагатиметься за вихід до чвертьфіналу з мадридським Реалом, за який резервним голкіпером заявлено українця Андрія Луніна.

Центральними на стадії 1/8 фіналу стануть зустрічі ПСЖ (Франція) – Манчестер Юнайтед (Англія), чергове протистояння найкращих гравців світу – Ліонеля Мессі та Кріштіану Роналду.

Перші матчі 1/8 фіналу пройдуть 15/16/22/23 лютого (на полях несіяних команд). Матчі у відповідь відбудуться 8/9/15/16 березня (на полях сіяних команд).

Також українці цікавилися, що міс Всесвіт-2021 стала індійська модель Гарнааз Санду. Конкурс проходив у курортному місті Ейлат на півдні Ізраїлю. Змагання проводилося серед 80 учасниць з усього світу. Друге та третє місце посіли Надія Ферейра з Парагваю та Лаліла Мсване з Південно-Африканської Республіки.

Ці запити набрали понад 10 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- Козицький у листопаді отримав понад 60 тисяч гривень зарплати;

- Львівводоканал витратить понад 15 мільйонів гривень на річний запас газу;

- Перший заступник Козицького у листопаді отримав майже 250 тисяч гривень зарплати;

- Кулепін у листопаді оздоровився на понад 70 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.