Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Понеділок, 13 грудня 2021, 17:45

Цимбалюк: Батьківщина бере на контроль добудову стадіону у Стрию

Михайло Цимбалюк

Нардеп Михайло Цимбалюк про добудову стадіону у Стрию.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«Під час робого візиту до Стрия разом з першим заступником голови Львівської облради Євгеном Гірником відвідали стадіон «Сокіл», який перебуває на капітальному ремонті і домовилися, що в обласному бюджеті наступного року гроші на обʼєкт будуть виділені – додатково щонайменше 5 мільйонів гривень.

Зараз ведуться роботи першої черги: будівництво основного поля, баскетбольного, мініфутбольного майданчика з тренажерами, а також формуються легкоатлетичні сектори та бігові доріжки.

Вартість робіт оцінюють у 27 мільйонів гривень. З них 5 мілйьонів – з місцевого бюджету, 7 – з обласного та 15 – з державногою.

У другу чергу заплановане додаткове поле за межами стадіону з штучною травою. Є сподівання, що на цей об’єкт будуть виділені кошти із держбюджету. У третій черзі, яка запланована на 2023 рік – освітлення, каналізаційні, водопровідні мережі та трибуни», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.